Bledule
Byla bledá pobledlá,
jak bledulka jarní ještě spící,
brzy bude probuzena k životu,
sluncem jarním probuzena,
vykvete jasně zářící.
Vůně jarního slunce,
orošené lístky bledule usychají
a zase nahá žena položena v rose
bude.
Nejkrásnější.
Komentáře (0)