výkřik
tam kde se nedá zaslechnout
kde ozvěna se marně snaží
a do ztracena
vyprchá tam
kde víc není
kdo by slyšel
ten jeden pouhý
na zlomek času
odpověď svou
potichu hlasitě
jakkoliv
a pak se ztratí význam slov
a věty proudem k vodopádům
od slunce k nitru
propletené
neslyšené
možná že oči
viděly by slova
jak plynou pod závojem úst
a v jedné slze nevyřčené přání
do slunce pohled
oslepí