Sedmero krásek
Anotace: jarní popěvek...
Sedmero krásek
Sedmero krásek
hádalo se,
která je hezčí
a kdo že má je rád.
Sedmero krásek
v šatech pro nevěsty,
trhávalo kvítí na lukách.
Sedmero krásek
hádalo se,
jak staří mezci,
nikdo je neměl rád.
Sedmero krásek
s lístky pro nevěsty,
zakleto v kvítí na lukách.
Sedmero krásek
jako sedmero sedmikrásek...
Komentáře (0)