Ledová
Všechno je tady tak divné
ani noc není normální
z nebe čerň na sníh vyplivne
šílí zde klima globální
koukám se schovat, závětří
nelze najít, je to možné?
- nemít svůj klid, jednu, dvě, tři
vteřiny pro čin všemožně
prospěšný tělu, odlehčit
ledviny po větru třeba
není kdy zač se odvděčit
napříště nejspíš se vstřebá
s litím pít svízel je shodná
vichřice řve horempádem
shoda ta podivuhodná
stát může život odhadem
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)