země dýchá
pampeliško pampeliško
ty máš krásné
žluté bříško
do věnečku do věnečku
vpletu si tě
pro písničku
do daleka do daleka
unáší tě
dravá řeka
pampeliško pampeliško
zaskoč k slunci
na slovíčko
pramen s pramenem
se pojí
země dýchá
pod obojí
Přečteno 584x
Tipy 16
Poslední tipující: Aida, bogen, Akrij8, Pamína, Malá mořská víla, jitoush, Amonasr, Jort, MARKO, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)