*
v temnotě hlubokolesa
studený dech měsíce
sněhový prach z větví smetá
jakoby stromy svlékal
nahé oči stromů
nasucho pláčou jen
vzpomínkou na letní den
touhou po jarním ránu
(nemyslí na pilu
tak to jste zcela vedle)
slunce ! SLUNCE!
ať to zní jak chce divně
dnes
duby, smrky a jedle
prostě les
myslí vždy pozitivně