v předjaří...
jsou určité věci
a jsou věci určitější
odstraněné z dosahu náhody
vytržené ze zapomnění
které ožijí
třeba pohyb tanečnice
ve vzplanutí sírové zápalky
nebo záblesk nálady
kdy se na něco podíváte tak
že to vidíte poprvé
vycítit v předstihu
bledé světlo
měkkost stínů
zákmit mezi stromy
dokázat vstřebat
přirozenost jara
být krajinou
na hraně života
v nejistém pohybu volavky
co se dychtivě vrhá do proudu
který ji něžně zachytí
Přečteno 530x
Tipy 34
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, AndreaM, Hannazka, jitoush, Akrij8, Holis, Malá mořská víla, Joe Vai, bogen, ...
Komentáře (12)
Komentujících (8)