kdybych své nápady
obtěžkal kostmi
masem a kůží
staly by se majoritou
- málo dotčeným druhem
mezi miliony ohrožených
- oceánem přesolené vody
mezi výdechy sladkých studánek
vím, že bych byl asi špatným
bohem:
neřízená
neforemná
nepřirozená
armáda zombií
vymykala by se
normálnímu chodu
a všechno kolem
stalo by se
jen obrazem se špatnou
kompozicí
Když vědomosti přebijí poezii, ach jo:)
27.05.2016 17:02:23 | Tomáš Pavlík
ještěže nemám moc rozsáhlé vědomosti...na každé psaní poezie si musím brát slovník...: D
27.05.2016 20:25:30 | gemini