Léto zlátne do všech strání
třpytí se řek hladiny
ve městě už nemám stání
v rozpuku jsou prázdniny
Radostí, co léto skýtá
proskočíme do dálky
rosa za svítání vítá
navléká si korálky
Něžný večer pod hvězdami
nabízí všem láskám klín
prozářený světluškami
Den má příchuť od malin
Jen sedět a procházet si tyto řádky je to návrat do pohádky. Milá Kapičko je to krásně napsané.
04.09.2016 02:31:57 | klaun
Měl bych přestat probouzet se k obědu, abych nepřicházel o tu nádheru :-)
02.07.2016 16:22:34 | Kubíno
Paráda. Kapka radosti ke kapce... a je z toho báseň.
02.07.2016 10:20:24 | Slav Milo