Raci maj být vaření
a tak na narozky rudnou
pod kotlem přikládaj
až hroudy hlíny tuhnou
Krev s vínem naředí
však znají pravou míru
Proč v létě frajeří?
hvězdy jim dávaj sílu
Hvězdy mám rád, však Měsíc ještě radši. Sotva se ukáže, sálá silou račí. Zdraví zpátečník.
03.11.2016 23:02:18 | Pelican
Hlavně si šlapou.. nejspíš po kanýru:-)
Jsem zvědavá, co napíšeš třeba pro panny ...:-)
13.07.2016 11:15:25 | básněnka
..další rak děkuje.......vidím dole i nahoře,že jsem v dobré společnosti
/zatím/....smích.....jo a rudnu i bez narozek,já nesmělá a plachá/úsměv/.Ji.
12.07.2016 21:33:07 | jitoush