kOuZeLnÉ mÍsTo
Kouzelné místo
Jdouce po stopách
až na okraj lesa
kdes přebýval hvězdář
a poslední komtesa
Starý plot
rozpadlý dům
železniční vagón
rezavá miska
co patřila snad psům
Kouzelné místo
na kopci v lese
s výhledem dalekým
pasoucím se srnčím
a štěkotem psím
v dáli kdese
Tajemné to místo jest
v noci snad přáním mým
je nechat se
hvězdami vést
V odrazu svitu měsíce
hluboká studnice
prázdná sklenice
a komtesa
na lavici sedíce
To ticho a klid
jak toužil jsem mít
s přírodou spjatý
cítím se
Být
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, Ricarda Haner Lowery
Komentáře (1)
Komentujících (1)