Ruce svízelně pohlazené
půlnočním měsíčním chladem
mé nohy kráčí ovocným sadem
Jako příď loďky vlnky rozhání
tak mé kroky plaší zvěř na stráních
zneklidňují nejednoho letce
podřimujícího v koruně stromu
Cítím vůni podzimních jabloní
svěžest a bohatství každé z nich
láskyplnou péči sadaře milovníka
když k zelenému plodu
lehce se nakláníš
znovu si přivoníš
ucítíš…
https://www.youtube.com/watch?v=cnL0cOuAtQs
Když sadem zavoní, ta vůně z jabloní.....ST
29.12.2017 05:20:19 | jitka.svobodova
Jitko, děkuji.
Podzim je krásné roční období, stejně jako všechna ostatní. :-)
29.12.2017 12:41:29 | Kubíno
I přes tu svízel, příjemně poklidné, líbí se mi, Kubíno :-)
14.08.2017 12:14:20 | Helen Zaurak
Ano, i na mě vše působilo velmi klidným a příjemným dojmem :-D, děkuji Helen :-)).
14.08.2017 23:43:33 | Kubíno