Ranní vláha rozprášených pocitů ve vzrostlé trávě
Tuhnoucí sublimná mlhovina pod paprsky slunce
Ve stromořadí lesa pánů vítr skládá symfonii ticha
Listí v tanci eleganci k zemi padá
Unáší mysl od velkoměsta zpět ku pramenům bytí
Noc pozena plameny hřejivého objetí v cyrklu přátel
Jiskry křehce větve ohlodávají k nebesům
ohňostroje
Jen tóniny hrnce podmalbou v dálce zní
Čertvost vzduchu kondenzuje s písky ptáků
Kroky směřující k hůry dechu
V tunelu hruškových stromů
Dvě bytosti vjemy pohlcují
Z pohádky do Chaloupky
Kracejí v odraze rybniků
Tvořící
Snící
V krajině chaosu hledají
Ve Ždánických pahorkách se strácí
Na dně bahenních louží
Uvnitř motýlího ráje
Zahalená tajemství hrají