..
Viděl jsem dneska Markétu
Jak na zastávce
v pugétu
ukrytou vosu měla
celá se chvěla
nebzučela
To proto že venku
když dáváme si sklenku
svařeného vína
už si nevzpomínám
měla podprsenku?
Na bříšku v kožíšku
zrnka pilu
pigment od motýlů
navzdory tomu = zábla
křídly mávla
Potkal jsem kousek svého mládí
skoro jsem zapomněl
na to harampádí
po kapsách
co do stehen tlačí
klíč je v květináči...