dveře otevřené do vesmíru
ozvěny lesů řídce prokvítají
mechem kamenných zítek
ptáci zavěšení v nekonečně modrém
vzduchoprázdnu
žízní po obzorech
zakletých dálek...
Ty jsi jak skřivan na niti a já...chtěla bych tě snést do lesa sov...
07.08.2018 18:45:09 | Philogyny1
niť mě neudrží-idea sovince mne v radosti podrží...díky Philosvatko...přileť pro mne**:-D :-)*
07.08.2018 18:48:06 | Frr