stačí mi
stačí mi tebe znát
v tvůj klín se usebrat
jako růže v zahradách
podzimem zavonět
v květu tvém ukryto poupě
jeho dech
když k tobě se skloním
vždy v závrať mě omámíš
s hlavou v oblacích
čtu života běh
ty v kořenech se zemí
pevně spjatá
stačí mi tebe znát
k tobě přivonět
douškem tajemství
jatá
Přečteno 445x
Tipy 17
Poslední tipující: jvacl, zelená víla, Amonasr, Jort, bogen, Fany, Frr, Philogyny1, jitoush
Komentáře (9)
Komentujících (5)