Pod lístečky,
ctouci oblohu,
dech,
jazyky,
mysl,
úsměv dívky v kavárně,
bábovka,
latte machiato,
myšlenky na lásku,
na její dech,
na trans,
jež vyvolává chvění,
paprsky pod víčky enstaze,
zaplněný plodný obzor,
ticho slasti nesmirne,
obzory a rozloučení,
horouci plameny tvé duše,
laskavé jméno pricesti nebes,
a mléčná pěna vesmíru
a oči rodiči se ve tmě,
oči jednoty jež jsou v nás součástí.