Netroškaří
dnes ji to obzvlášť sluší
v kostýmku
odnětí svobody
léta
V obležení podzimní žízně
z divokých kamenů
volného vztahu
vplavuje do pout bdění
pohlazení
opadavou cudností
Sychravé lásky
hmm
opadavá cudnost sychravé lásky :)
to bych chtěl prožít
ST
20.10.2018 12:29:35 | CeP