Ptáci staví v korunách hnízda
Už ptáci staví v korunách hnízda
to jaro se hlásí a halasně hvízdá
na louce duhové kvítečky vyzvání
a kdekdo nemá o zimě ani zdání
Stavilo se jaro jen na skok
ještě musí k rozpuku učinit poslední krok
zatím nemohu,jak to slunko chodit bos
však v hvozdu hlaholí první kos
Honem jaro honem k nám pospěš
Mnoho srdcí v naší vsi potěš
v hnízdě už se líhnou ptáčata
jež byla s velikou láskou počatá
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Fany
Komentáře (0)