V trávě
se válí naše svršky
a mokro je a cvrčci hrají.
Tam kde se řeky střetávají.
Neděle je sen nesen..
Ale čím to ?
Žena spí, muž neorosen
a mezi nimi žádný splín..
Příběh tajemný ?
Je mi líto. Nepovím.
Louka se budí
u silnice.
Čtenář se nudí,
chtěl by více.
V čase dobrém i zlém
s loukou vstává dým.
Zázrak ! Z housenky motýlem !
O kuklu nohou zavadím.
.
.
Přečteno 533x
Tipy 17
Poslední tipující: ZILA78, Marten, Jort, šerý, Kapka, Dreamy, Tvbm, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, jitoush, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)