Chaloupka kdesi
Anotace: Víly vily věnce.
.
Nevím co jsem to hledal
v lese
Snad co v básni se mi ztratilo
Vím jen že ten kdo
nastoupil večer do vlaku
nebyl tentýž
který ráno vstal
Dnes se mě poprvé dotklo jaro
Nevím co jsem to hledal
mnohdy se steskem
jindy s písní zavilou
Vím jen že den
není o čase
o věčném tikání -- mluvení
v synchronizovaných rytmech
Daroval jsem si mech
a trávu a oblohu
a věčnou starost
o tvoje rty
Myrta je balzám
a zimostráz
hřbitovní kvítí
Nevím proč
Lidé to určili
Marně v lese hledat
dům který svítí
a mašle od myrty
.
.
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, jitoush, Malá mořská víla, vlnka, Iva Husárková, šerý, CORONATION
Komentáře (6)
Komentujících (4)