V rámci terapie vyzkoušel les
.
Nechali si mě v přírodě
na pozorování
Snažím se kvést a pokukuji
zdali si všímají
--
Hej roso ranní !
Přicházím ze země Asfaltu
a rád bych po sobě nechal tu..
co vlastně ?
Vždyť oni vše mají..
--
tady jsem tak absolutně nedůležitý
až je mi hezky
mám potřebu sdělit městu
Těm lidem kteří to tu opustili
již dávno
a nazvali mne bláznem
.
.
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: Pamína, Jort, BaZiNgA, Frr, šerý, jitoush, zdenka
Komentáře (7)
Komentujících (4)