ta tichá krása zahrady
pokorný výkřik barvami
kam složils křídla
motýle dne
zrána zas půjdu tě hledat
křídla ti zazáří
barvami noci
v jediném setkání
...ale taky můžete spolu pobýt dýl..vždyť motýli si lidem přece rádi sedají na ramena...:-D* ST*
07.08.2019 01:54:02 | Frr
Psaná Tvoji lehkou rukou okamžiku... sentimentálně zní.
Chtěl bych mít
v nicku M
býti tvým
motýlem.
Příjemný čas s poezií.
07.08.2019 01:46:05 | šerý