Vůně
Penízky svého listoví
hladíváš moji tvář
laskáš mě
čistotou akátu i břízy
schoulená v dlaně tvé
čekám
a ty pohádkář
řekl jsi ne
dal jsem ti skývu ta ti stačit má...
Říkám že nestačí
víc tebe chci mít
tepla sát
z duše co nesmrtelnost spletla
v košík času
podvečerním usebráním
Beru si
smím si brát
s zurčícím potokem
propadám
do stínů vodních trav
večerních vůní...
Přečteno 368x
Tipy 19
Poslední tipující: Isla, Akrij8, Kapka, enigman, zelená víla, Jort, Amiradi, lawenderr, A42, Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)