Dva kohouti......Motýl
Anotace: Žádná láska, žádný sex, ale příroda.
Dva kohoutí
Potkali se dva kohouti
hned se tvrdě seprali.
To vám byla pěkná mela,
jenom péra lítaly.
Vítěz, ale dopad bledě,
slípky před nám prchaly.
Nechcem toho odrbance,
do dáli vám kdákaly.
Motýl
Sedí motýl na kytičce,
nektar s rosou pije.
Náladu má tuze dobrou,
lehko se mu žije.
Jak se chlubil svými křídly,
tak vám přehlíd kosa.
Za chvíli je kytka prázdná,
zbyla tam jen rosa.
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)