Až na samotnou kostní dřeň
mě propal slunce v letních dnech
Jsem tvým věrným přítelem
piják tvých dnů i nocí jsem
Za nocí koupu oči v záři hvězd
ve dne se točím za sluncem
Vždy ožívám a mládnu snad
s každým dalším létem
žárem se nabíjím
jak silný závislák
svým vytouženým fetem
Jen Bůh však ví
zda ještě a kolikrát
budu smět léto přivítat
to neví nikdo z nás, milá Donne, ale ať život přinese Ti ještě mnoho krás...
to léto příští a to další a tak dál...a aby svět i pro Tebe se jenom smál...hezky jsi to napsala, Donne...těším se na další...v
20.11.2021 09:10:54 | mapato
Jdu se sem prohřát na chvíli,
když mrholí nám do nálady...
s díky za komentář milý
nacházím čistou krásu tady...
16.10.2020 10:04:24 | Cecilka
Působivé Vyznání létu Díky. Ale i podzim je krásný, zima je krásná, jaro je krásné. TIP.
16.10.2020 08:30:39 | Koala
Krásné vyznání létu. Velmi se mi líbí.
04.10.2020 21:40:52 | Jaruška
Tak tato závislost mě trochu letos málo naplnila..ale plně se s ní ztotožňuji
...i podzim a jaro..mají své kouzlo,
ale léto nám dává tolik dozrávání a chutí.
Jsou to bohaté měsíce.
Krásné vyjádření a vzdání hold létu
milá Donne.*ST ;)
03.09.2020 20:03:07 | jenommarie