ptáci se řadí po střechách
poletí v návrat
tam
cestou k domovu
( s jarem znovu)
peříčko
zanechá vzpomínku
doteku
vůně hlízy
provoní kraj
od kořenů
poslední záchvěvy
probouzí Královnu
ze spánku
ve chvíli
obleče
bílou zástěrku
každého bez rozdílu
pohostí
přichází v tichu
slyšíš
to poslední list
šelestí
Zdeničko krásně jsi vyjádřila to podzimní přecházení do zimního ticha.
..ST..
05.11.2020 19:14:23 | Jaruška
Už to tak bude..milá Zdeničko
Krásně jsi vyjádřila ten přechod od podzimu k zimě. *ST
01.11.2020 18:18:19 | jenommarie
......jen...znát svou míru....a jít od stolu,jak se sluší a patří....Ji.
Jemně si to vyjádřila...
01.11.2020 17:46:59 | jitoush