Anotace: *****
Ve své náruči podzime
mnou pohupuješ
jak listem stromovým
Syrová melancholie
se i v kostech usazuje -
v sklence ji rozpustím
jednoduchý, nápaditý, dobře vyjádřený...líbí se mi...krásný den, milá Donne (nám tu svítí sluníčko)...m
26.01.2021 10:11:22 | mapato
dobrý nápad...
30.11.2020 19:56:46 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?