jablůňko
časem obrůstáš
včerejší sněhy
sváté
vzpomínáš?
já také
na srdce vryté
jeho tvář
ve mně stále odkapává
moci tak
kamenům vzít slova
která jsem nikdy
nevyřkla
kterých mně se stále
nedostává
V jablůňce schované znamení lásky
vzpomínka ve slovech uvnitř tě trápí.
Nikdy však nezmizí..STále je ..tady **:)
Zdeničko pěkná je tvá básnička opět.
10.12.2020 01:46:57 | jenommarie