Proděravělý plášť netopýra
visící za chybějící dráp
narychlo látají hvězdy
měsíčním hedvábím
těsně před vyhasnutím
Slunce po nocích
kreslí si ryzí prsteny
nad hlavami
všech svatých
Vysoko nade mnou mlha
hluboko pode mnou den
pohanské nebe se trhá
plameny ve světle slábnou
;-)ST
17.01.2021 15:25:29 | Tomcat