Jaro
To třepotání křídel mravenčích,
kdesi v trávě ze stébel houpačky .
Jen vylézt výš, ať vzlétnu dřív ..
Ty stříbrné nitky propletené
v šupinách štik ..
Pod hladinou klidně na slunci ležících
V nekonečných dálkách mlhavých
Tam někde , kde hvozdy pod horami spí .
V tichých domečkách lásky
v postelích k sobě přitisknutí.
.....Jsem se zasnila.....mně blízké naladění z těch veršů jde....Ji./úsměv/
25.03.2021 12:54:57 | jitoush