Anotace: Malé duchovní naslouchání pod korunami stromů.
.....Zrovna přemítám o "básni stromové"....a jsem vešla v Tvou,kterou jsem tenkrát minula......Ji./úsměv/..."Hovořit"se stromy..být v kontaktu,být....a někdy zacítit Dryádu...
06.02.2022 21:51:58 | jitoush
Krásná báseň,která se mi četla od prvního slova z rozechvělým srdcem.
Mně velmi blízké téma a o to víc jsem si to s Tvojí básní užila. Děkuji Ti.
13.08.2021 22:34:23 | Jaruška