...Když hladím jeho kůru,jsem plná pokorného obdivu....trpělivý ve stálosti......Ji./úsměv/
10.10.2021 18:17:13 | jitoush
Jakoby v básni podzim ukrádal lidskou energii a člověk začal míjet smysl svého života. Tvůj kvalitní rukopis se nezapře* Ale oh, Nowe. Takových básní s obdobnou tématikou od tebe moc neznám.
09.10.2021 00:36:47 | šerý
Však to také rozpráví strom, co je mu do nějakého lidského plahočení.. :)
Mně se líbí propojenost podzimu a lidského stárnutí, strom bere život listům, aby měl energii k přežití kořenů. Život jim dal, a oni dají život dalším.
A člověk těží ze svých poznatků a zkušeností. Historie učitelka mi našeptává, že i v té nejzabedněnější společnosti se najde člověk, který nesměnil rozum za prachy.
Pokud by moudrost byla smyslem, voněla by podzimem.
09.10.2021 04:46:59 | Now