kolikráte se zachvěješ
než zem tě
obejme
kolikráte
v kole zatočíš
liste
příteli
do barev oděný
podzime
podzime
proč plýtváš barvami
vždyť bílá vše pokryje
stínům slunečnic
kdosi vykloval oči
listoví ševelí
tlením opilé
podzime
podzime
k mým nohám padáš
níž
v polibcích ovineš
jak milenec
prostovlasý
šíji mou
na kost prochvěješ
je to jen sen?
tys také lež?
tak sladká
jak lehké ... bylo ... uvěřit
A rádi...ve všech jeho barvách:) *ST krásné Zdeničko
10.10.2021 21:57:31 | jenommarie