šestkráte se ještě zachvěješ
než podzim
do zimy tě odí
do čisté nahoty se vyzuješ
listy ve větru zaševelí
šestistrunná kytara
trsátkem
list po listu
na cestu ti zazní
v mé vzpomínce
zůstaneš
jak statečně čelil jsi dnes
smrti
šestilistý
kéž člověk tak též
než struna
po struně
praskne
než poslední vlas
odšedivý
zjistí
....Tóny života rozprostřou se v posledním výdechu. ...a melodie zní....Ji.
20.11.2021 20:43:55 | jitoush