Procházíme se
čas zakřivuje
úhly pohledů
kolemjdoucích
solární panely domků
pokryté ledovou mozaikou
vstřebávají zbytky lednové energie
procházejíce se pod korunami javorů a dubů
po zemi, mezi listovím kam schovaly se divoké básně
....Ano..ve slunci se předznamenává....a já cítím záda až moc.....Ji./úsměv/
14.01.2022 20:11:04 | jitoush
Taky už jsem si nahříval záda, bylo to opravdu moc příjemné.. děkuji
15.01.2022 13:00:59 | vůně mraků