Velmi se mi verše líbí..., teď jsem to našla....a je vtipné, že i já jsem vhodila do pléna nějaké havrany...., oni teď zde krákají v Třešňovce a jak je chodím krmit, tak mi dávají inspiraci.....chi, chi...
Tvá báseň, coby vstup na tyto stránky, je velmi podařená. Těším se na další a dávám Ti tip.
24.02.2022 14:10:49 | Bordža