Miluško jsem moc ráda,že se Ti líbí.
Dnes jsem byla raději, že víly spí .-) Neskutečný vítr a stále trvá.
Pěknou dobrou noc a PPÚ...
19.02.2022 22:19:41 | Jarunka
Ta krásná snění lesních víl,
plní touhou mnohé z chvil,
co pod sněhem se skrývají,
na jarní paprsky tiše čekají...
Pohladila, Jaruško* krásný večer a objímám (*)
19.02.2022 22:14:14 | Emily Říhová
Krásná vílí báseň, pěkně se ti to povedlo, Jaruško .)
07.02.2022 18:53:07 | Constantine
A víly míchají si v kotlích na taneční parket zeleně. Jen si pokojně sní. Zima zvolna skloní hřbet a za ní, mokré stopy naděje.*
07.02.2022 13:28:43 | šerý