miluji vaši tichou krásu
odevzdání se
času
pokorné
a blahodárné
skrze koruny
vzhlížíte vzhůru
v kořenech
paměť ukotvení
dýcháme spolu
z dáli zní zvony
stále se přibližují
jednou dořeknou
čeho ještě chybí
hm, zvony zvoní do setmění .)
10.05.2022 22:01:09 | Constantine
Pokojné a odevzdané. Srdce. Stromu.
Ještě příjemně doznívá...
ST :)!
10.05.2022 21:23:34 | ukrytá v máku