U pramenu Nisy
Tiše zurčí pramen
na samém kraji lesa
všude kol sivý kámen,
k němuž cestička klesá
Vítr lehce stromy víská
koruny mu tiše kynou
pod horou malá víska,
kde stíny v létě hynou
Ptáci veselé pějí trylky
u pramene, jež nemá cíl
les usíná během chvilky
a čas si odkrojil svůj díl
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Vivien, ukrytá v máku, Sonador, CULIKATÁ, Frr, Fil, Fialový metal, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (5)