Červen
Anotace: Letní provoněná báseň
Vadne kvítek bezu,
když déšť zem smývá
pršelo do vody v jezu
dost jí tam ještě zbývá
Utrhnu snítku jetele,
jež roste tady planě,
než si slunce ustele
provoní všechny stráně
Když slunce zapadlo
za naše lesy tmavé
po nebi, jako zrcadlo
stříbrná luna plave
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, šerý, mkinka, Fil
Komentáře (6)
Komentujících (4)