Anotace: …
rozlil jsi zář
vše náhle zkrásnělo
město
lidé
nade vším
ve všem
pár zelených očí
dychtivě
pronikavě
plul po obloze
šeptal
takovou barvu má asi
moře ...
Když splyne zář očí v odrazu barvy moře. Tak blízko dychtivost, tak daleko hoře.
16.09.2022 01:02:29 | šerý
....Dychtivě žít....žíznit po životě....prostě pro radost jít....jít....jít....Jit./úsměv/
15.09.2022 16:05:41 | jitoush
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?