Kalný tok řeky –
zvířené trychtýře rtuti
vzdor kamene –
odumírající vzpomínky magmatu
křišťálové kapky – v pomíjivých kráterech prachu
a nostalgie tonoucí energie života
Chci
stoupat rozpálenou spirálou vzduchu
pod klenbou vlající tkáně oblohy
rozervané ranami běsnící hvězdy
Slunce
vznešeným rozpětím křídel
zastínit pramen touhy
a rozeznít netečnost skal
s výkřikem dravce
překonat dotek smrti
letem střemhlav
vstříc rozevřenému klínu Země
Ženy