Kladl si tiché nezábrany
slaměných polí setý host
vichr mu zadul na varhany
prastarou píseň minulost
aby snad
v chovných párech tření
připomněl staré dohody
přítomný čirý bezejmenný
jako déšť psaný
do vody
výborná práce
23.09.2023 14:09:39 | stormeater