Anotace: Dnes dám rispet. Pipka zjistila, že u souseda na dvorku je mladší a hezči kohout, ovšem...
Shání kohout slepice,
Pipka zase chybí,
toho mrzí velice,
nejvíc se mu líbí.
Pipka mění partnera,
netrápí ji nevěra.
Kohout o svou pověst dbal,
svého soka oškubal.