Jarnímu šílenství
lehce se podléhá
když oděno v hedvábí
svůdností naléhá
Protahuje rozverně
své zkřehlé údy
a jedním očkem kouká
co to leze z půdy
Náhle otevře i druhé
prudce zamrká
do rtu se kousne
a tiše zasténá
Och
ano, Ano, ANO
je to ON!
Velký
dlouhý
pevný
silný
STVOL
...
..
.
Jo, jak se začnou na jaro ty dcérky odhalovat, to se dějí s ogarkami kouzla...
05.04.2024 15:26:19 | Marťas9
:-D přesně, milá Marti :-* kouzla se dějí - jéje - ta jsou :-D ;-)
Díky moc :-)
05.04.2024 15:32:35 | Ondra
Jaro může nadchnout muže,
i on náhle rozkvete
a je mu pěkně na světě :-)
05.04.2024 08:05:38 | kozorožka
Krásně napsáno, milá Verunko, a velmi Ti děkuji :-)*
Ovšem, když rozkvete žena,
tomu se nic
nevyrovná ;-)*
05.04.2024 14:56:30 | Ondra
... chmele:-)
05.04.2024 06:04:14 | Žluťák