Fousatý děda
překvapí počtem květů
brání je trny
Živé kameny
se chválí svými květy
člověk jen žasne
Drogou meskalin
chlubí se Lophophora
indián to ví
Kaktus - má volba
až budu chtít vlastnit květ
který nechcípne.
Super!:-)
13.05.2024 14:36:16 | Žluťák