Nad temným, studeným jezerem
sklonila se plačící vrba.
A vlny jí šeptají…
Proč jsi tak smutná?
Stojí beznadějně plačící vrba,
hledíc do chladných vod.
A všichni šeptají…
Ach, je tak krásná!
Vrba klonící se nad hladinou,
šepotem vnáší náladu snivou...
Ta fotka je úžasná;)
Krásný večer, Honzí (*)
24.05.2024 22:15:07 | Emily Říhová