Padají listy javorů
vítr je unáší
a ztrácí
neumí létat tihle draci
vypadli příliš mladí
z hnízd
snáší se k zemi
list na list
a já tu s nimi mám
jen práci
:))
nádhera, pointa, vtip - tak vezmi klíh
list na list a máš knihu knih :)
14.10.2024 15:41:10 | šuměnka