foto: mapato
ŘÍJEN
podzimní náladu na duši
letní lásku ještě na jazyku
krásně zbarvené listí
asi už tuší
jak rád položil bych na něj
tu svou holku
jenže léto zmizelo
a s ním i ona dívka
místo lásky v lese
u stánku horká polívka
dršťková...mňam...
23.10.2024 19:56:45 | enigman
když držťková, pak držťková...čtenář má vždycky pravdu...díky enigmane, a měj se...v
05.11.2024 20:07:49 | mapato
Co kombinace -horká polívka u stánku s holkou, která i podzimu voní létem?*
23.10.2024 15:04:51 | cappuccinogirl